Contact Mij

Gezond en fit blijven is meer dan alleen helpen om er goed uit te zien en je goed te voelen. Het kan je ook thuis en op kantoor productiever maken. En als je minder tijd besteedt aan werk of klusjes, heb je misschien meer tijd om naar de sportschool te gaan of te gaan zitten voor een gezonde maaltijd. Het hoeft niet ieder keer gezegd te worden, dat je gezond moet blijven. Zie het als een hoofdregel.

Neem contact op met ons!

Contactformulier
Checkboxes

We zouden graag van je horen! Gebruik de onderstaande contactformulier om ons te laten weten wat je denkt of om ons een vraag te stellen.

Je kan ons contacten voor het volgende:

  1. Klantenservice

Heb je een problemen om naar pagina’s op gezondinfo.nl te gaan? Heb je een vraag over de bezorging van nieuwsbrief? Heb je een ander probleem? Geef jouw probleem aan in het contactformulier. Wij proberen het zo snel als mogelijk op te lossen.

  1. Alledaagse gezondheidseditors

Je kunt ons contacten voor feedback of vragen met betrekking tot onze artikelen en andere inhoud. Wij staan ook open voor aanvullende feedback.

  1. Algemene informatie

Je kan ons contacten als je meer informatie over onze websites, producten en services wilt.

  1. Reclame/ verkoop

We willen graag met je praten over advertenties en sponsormogelijkheden. Neem contact op met onze verkoopafdeling via het contactformulier of je kan ook bellen.

Je kan ons contacten, zodra ons hulp nodig hebt. Het maakt eigenlijk niet uit, waarvoor je ons nodig hebt. Bel of stuur een bericht